Ekziston një hua e përdorur nga amvisat. Kohët e fundit, është bërë e mundur të huazoni para shumë lehtë, siç janë arkëtimi dhe kreditë me karta. Shumë prej tyre kanë një shqyrtim në një kompani financiare para se të përdorin një kredi me kartë ose të ngjashme. Personat që nuk kanë të ardhura ose punë të caktuara nuk mund të marrin hua. Edhe nëse dëshironi të merrni një hua, nëse jeni një amvisë apo student, do të gjykohet se nuk keni të ardhura vetanake në fazën e provimit. Në thelb, njerëzit pa të ardhura nuk mund të marrin një kredi. Ka shumë hua për para dhe karta që edhe amviset mund t’i përdorin për një shumë të vogël. Nëse një amvise në një familje pa të ardhura përpiqet të marrë një kredi, ajo nuk do të jetë në gjendje të marrë hua sepse nuk mund ta kalojë provimin. Për kreditë e holla të vogla dhe kartat prej 100,000 jen ose më pak, shumica e kompanive financiare mund të japin hua brenda kufirit të paracaktuar. Shumë amvise huazojnë para përmes arkëtimit ose huave me kartë. Edhe amvisat mund të kalojnë provimin e kartës së kreditit. Kartat e kreditit mund të përdoren gjithashtu si para në dorë, dhe si rezultat ju mund të merrni hua para. Kur një amvise dëshiron të marrë një kredi, një hua me kartë është një zgjedhje e mirë. Nëse partneri i martesës ka të ardhura të qëndrueshme, nuk është e pamundur që zonja e shtëpisë të kalojë provimin e huasë dhe të marrë hua para edhe nëse ajo / ajo nuk ka të ardhura.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA