Shtesat që përmbajnë boronicë që janë të dobishme për shëndetin e syve thuhet se janë produkte të njohura shtesë në dyqanet e porosive me postë dhe dyqanet e barnave. Boronicat janë një ushqim i zakonshëm në Shtetet e Bashkuara dhe Evropë. Easyshtë e lehtë për tu marrë dhe mund ta blini lehtë. Si një lloj frutash, është standarde ta hani atë të gjallë. Në Japoni, pothuajse nuk ka zakon të konsumosh boronicë në baza ditore. Edhe pse emri i boronicës është i njohur, zakoni i ngrënies së boronicave të papërpunuara nuk është vendosur mirë. Kosi me aromë boronicë, biskota dhe reçeli i boronicës janë metodat e konsumit të brendshëm. Në vitet e fundit, boronicat kanë tërhequr vëmendjen në Japoni si një ushqim që përmban përbërës të mirë për sytë. Boronicat e papërpunuara gjithashtu shiten në supermarkete. Shtesat e bëra nga përbërësit aktivë të boronicave duket se po shesin mirë pasi ato kanë një efekt pozitiv në shëndetin e syve. Në fakt, tashmë është provuar nga ana mjekësore që përbërësit që përmbajnë boronicat janë të mira për sytë. Recognizedshtë e njohur gjerësisht se boronicat janë efektive kundër lodhjes së syve dhe vendet rreth botës tani po blejnë suplemente të boronicës. Si një masë kundër lodhjes së syve dhe shikimit, boronicat përdoren jo vetëm si shtesa, por edhe si ilaçe në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara dhe ato duket se vlerësohen shumë.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA