Duket se shumë kompani janë përqëndruar në caching vetëm për femrat. Jo pak gra kanë nevojë për para, të tilla si kujdesi për fëmijët, arsimim, mirëmbajtje familjare dhe shoqërim me miqtë. Shumë gra janë të interesuara në caching, megjithëse disa hezitojnë ta përdorin atë me kujdes. Caching vetëm për gratë, që kam dëgjuar kohët e fundit, duket se është e sigurt për t’u përdorur nga gratë. Për shembull, ne kemi anëtare femra të personelit për të gjitha thirrjet telefonike dhe sportelet, duke krijuar një mjedis ku është e lehtë për gratë të flasin. Ka disa gjëra që është e vështirë për burrat të thonë, të tilla si rrethanat familjare dhe konsultat për caching. Nëse jeni një femër anëtare e stafit, mund të keni shpresën se mund të jetë më e lehtë të kërkoni simpati. Mund të thuhet se ndjenjat e grave për të qenë të gatshme për të huazuar para nga kompanitë financiare lehtësohen duke shtyrë para në dorë vetëm për gratë në front. Nëse po e markoni vetëm për gratë, psikologjikisht ngurron që gratë të hyjnë vetëm në dyqan, por do të jetë më e lehtë për t’u përdorur. Një numër në rritje i ndërmarrjeve financiare merren me para të gatshme vetëm për gratë. Meqenëse ekziston një sit krahasimi në internet, ju mund të kërkoni dhe të zgjidhni një vend me një normë më të ulët interesi ose një limit më të lartë duke arkëtuar në mënyrë të ndryshme, kështu që le ta përdorim atë. Shërbimet e rifinancimit për huatë dhe konsolidimin vetëm të grave janë duke u përmirësuar.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA