Facialitetet e lehta mund t’i bëjnë njollat ​​dhe rrudhat më pak të dukshme. Duket se shumë njerëz vuajnë nga njolla dhe rrudha që shqetësohen me plakjen. Çfarë është një fytyrë e lehtë që është efektive kundër njollave dhe rrudhave? Photofacials dhe fototerapia janë gjithashtu lloje të photofacials. Mund të thuhet se është një trajtim i specializuar me një efekt të bukur të lëkurës që mund të merret në sallone bukurie dhe klinika. Isshtë një nga mënyrat për të rinovuar lëkurën dhe është bërë një sallon popullor i trajtimit të bukurisë kohët e fundit. Në përgjithësi, është një metodë e aktivizimit të indit qelizor brenda lëkurës duke e ekspozuar lëkurën në një dritë të veçantë siç është IPL. Ekzistojnë lloje të ndryshme të dritës që trajtohet nga Hikari Facial, dhe mund të përdoret në klinika dhe dermatologë që janë duke u përqëndruar në bukurinë. Në vitet e fundit, është gjithashtu e mundur të merrni një fytyrë të lehtë në një sallon estetik. Kjo metodë po tërheq vëmendjen si një trajtim që rrit elasticitetin e lëkurës dhe rikthen freskinë e saj. Disa njerëz thonë se po provojnë faciale të lehta sepse anti-plakja me kujdesin e lëkurës nuk funksionoi mirë. Njollat ​​në fytyrën time janë shumë të bezdisshme, por nuk mund t’i heq vetë. Deri më tani, trajtimi me lazer nga dermatologët ka qenë rrjedha kryesore. Që nga përdorimi i facialeve optike, ka qenë e mundur të hiqen njollat ​​me facials optike. Përveç kësaj, Hikari Facial është efektiv jo vetëm si një masë kundër njollave të moshës, por edhe si një zgjidhje për probleme të ndryshme të lëkurës siç janë rrudhat më pak të dukshme dhe heqja e mpirjes.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA