Dieta e ngadaltë e gjimnastikës njihet si një mënyrë për të djegur dhjamin e trupit dhe për të humbur peshë përmes gjimnastikës. Ushtrime të ngadalta që ju lejojnë të humbni peshë pa vështirësi njihen gjithashtu si trajnime të ngadalta. Tri herë në javë, një kohë ushtrimi është 10 minuta, i cili është një ushtrim që edhe njerëzit që nuk kanë kohë mund ta bëjnë lehtë. Gjimnastika e ngadaltë gjithashtu përfshin muskujt e pushimit për një periudhë të caktuar kohe. Një nga përfitimet është se nuk keni pse ta bëni më shumë se tre herë në javë. Gjimnastika e ngadaltë është një metodë diete që ju ndihmon të humbni peshë duke forcuar muskujt dhe duke rritur metabolizmin tuaj bazal duke lëvizur ngadalë. Trajnimi dhe gjimnastika e zakonshme e muskujve janë ato që lëvizin gjymtyrët shumë më shpejt sesa imagjinoj paksa. Pika e gjimnastikës së ngadaltë është të aplikosh një ngarkesë të moderuar në muskuj duke e bërë atë ngadalë pa lëvizur papritmas kur bën gjimnastikë. Ushtrime të ngadalta siç janë squats, push-ups dhe muskujt e barkut janë gjithashtu ushtrime të ngadalta. Për ushtrime të ngadalta, mund të bëni edhe ushtrime Tai Chi ose trap. Shtë një gjimnastikë që me siguri mund të forcojë muskujt pa i ngarkuar trupit. Gjimnastika e ngadaltë është të humbasësh peshë pak nga pak duke vazhduar ta bësh atë. Kjo metodë nuk është e përshtatshme për njerëzit që duan të humbin peshë në një periudhë të shkurtër kohe. Edhe njerëzit që janë të zënë me punë çdo ditë ose që nuk janë të mirë në ushtrime mund ta praktikojnë atë pak nga pak. Thuhet se mund të humbni peshë në mënyrë të vazhdueshme sepse mund të prisni efektin e përmirësimit të metabolizmit bazal duke vazhduar të ushtroni ngadalë.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA