Disa njerëz dëshirojnë të bëjnë një trajtim kozmetologjik me liposuksion. Duket se ekzistojnë mënyra të ndryshme për të humbur peshë në botë. Sidoqoftë, ka disa njerëz që kanë praktikuar një metodë të përgjithshme diete, por nuk kanë asnjë efekt, dhe preferojnë një dietë me një efekt më të shpejtë. Unë mendoj se ka shumë njerëz që kanë menduar një herë për liposuksionin. Liposuksioni është heqja e qelizave dhjamore me anë të një procedure kirurgjikale. Differentshtë ndryshe nga dieta e zakonshme nga qasja themelore. Qelizat dhjamore aspirohen dhe hiqen me një tub thithës të hollë të quajtur kanulë, e cila duket si një kashtë metalike. Yndyra nënlëkurore poshtë lëkurës është shënjestra e liposuksionit. Yndyra organike, e cila shkakton sindromën metabolike, nuk mund të hiqet me anë të liposuksionit. Teknologjia në lidhje me liposuksionin ka një ndjenjë tjetërsimi. Tani, jo vetëm kofshët dhe pjesën e poshtme të barkut, por edhe liposuksioni i pjesëve të ndryshme si faqet, mjekra, krahët e sipërm, viçat dhe kaviljet mund të kryhet. Përveç kësaj, është krijuar një teknologji e quajtur metoda e liposuksionit, në të cilën yndyra e thithur injektohet në gjoks. Edhe pse është një ndryshim në peshën e trupit për shkak të liposuksionit, dhjami në vetvete është shumë i lehtë, kështu që duket se pesha nuk ulet ndjeshëm edhe nëse thithni dhjamin. Ndërsa dieta ka të bëjë me humbjen e peshës, liposuksioni është një mënyrë më e mirë për të përmirësuar siluetën e pjesshme sesa për të lehtësuar peshën.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA