Një kredi pa interes do të thotë fjalë për fjalë marrja e një kredie pa interes. Ju mund ta përdorni huanë pa interes. Veryshtë shumë e përshtatshme të mos kesh interes kur papritmas ke nevojë për para, para ditës së pagës ose kur të duhen para menjëherë para datës. Pse mund të marr një kredi pa interes? Duket se ekzistojnë disa spekulime se edhe njerëzit që nuk janë të njohur me huatë mund të motivohen të përdorin kredi pa interes. Disa njerëz mendojnë se një kredi është diçka e frikshme dhe nuk mund të ndjehen sikur të aplikojnë në një kompani hipotekash. Kompanitë financiare presin të ulin pragun shpirtëror të huazimit të parave. Duke qenë në gjendje të marrim një kredi pa interes, ne po përpiqemi ta bëjmë kredinë të ndihet e lehtë për t’u përdorur. Ka mjaft njerëz që janë të interesuar për të arkëtuar dhe hipotekat, por pyesin veten nëse ka ndonjë gjë të rrezikshme ose të frikshme për të bërë pasi të përdoren. Kompanitë e huasë duan të përdorin kredi pa interes si një pikë fillestare dhe më pas të marrin klientë të cilët do ta përdorin huanë për ndonjë arsye. Në varësi të secilës kompani financiare, ka kufizime në sasinë e kredive pa interes që mund të përdoren, numrin e herëve që ato mund të përdoren dhe kushtet për periudhën e huazimit. Thuhet se ka shumë kredi pa interes vetëm për herë të parë dhe kredi pa interes në varësi të numrit të herëve.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA