Numri i njerëzve që duan të humbin peshë për shëndetin dhe bukurinë e tyre po rritet, dhe bumi i dietave vazhdon. Dietimi është diçka për të cilën duhet të punoni për një kohë të gjatë, siç janë ushtrimet fizike dhe kufizimet dietike. Mund të jetë një dëshirë e fortë për të humbur peshë që ka një ndikim të madh në vazhdimin e dietës. Dëshira për të humbur peshë është një forcë shtytëse për promovimin e dietës, dhe në të njëjtën kohë, ajo bëhet një mani dhe një burim stresi për disa njerëz. Alsoshtë gjithashtu e rëndësishme të qetësoheni dhe të mendoni pse doni të humbni peshë. Dëshira për të humbur peshë mund të jetë një forcë lëvizëse. E rëndësishme është, kur humbni peshë, a mund ta arrini vërtet atë që ishte forca lëvizëse? Nëse keni rroba të holla që dëshironi të vishni, mund t’i vishni nëse humbni peshë siç duhet. Ajo që nuk është aq e mirë është se nëse humbni peshë, ju do ta doni veten, dhe nëse humbni peshë, do të ndjeheni më të sigurt në veten tuaj. Kjo sepse edhe nëse humbni peshë, nuk mund të jeni gjithmonë të sigurt. Njerëzit që bëjnë dietë sepse nuk janë të sigurt mund të bëjnë diçka për të cilën nuk kanë besim për shkak të peshës së tyre. Së pari duhet të afirmoni veten dhe formën e trupit tuaj. Kur punoni për një dietë, nëse pohoni dhe doni të humbni peshë, mund të jetë e përmbushur.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA