Nëse vërtet dëshironi të humbni peshë, filloni duke kontrolluar dietën tuaj, punët e përditshme dhe kaloritë e djegura gjatë ushtrimeve. Duket se ka shumë njerëz që duan të humbin peshë, por nuk mund të humbin peshë. Mund të thuhet se ajo që është e nevojshme është të kontrolloni ekuilibrin midis kalorive të djegura dhe kalorive të konsumuara. Kjo është pika më e rëndësishme kur vërtet dëshironi të humbni peshë dhe doni të bëni një dietë. Duket se shumë njerëz marrin mundimin të llogarisin kaloritë dhe të hanë një dietë me pak kalori. Nëse gjithmonë digjni më pak se kaloritë tuaja, nuk ka gjasa të humbni peshë. Nëse marrja e kalorive minus konsumi i kalorive është gjithmonë negative, ju do të humbni peshë në llogaritjen edhe nëse kërkon kohë. Ashtë një fakt që shumë njerëz që duan të humbin peshë shpërqendrohen nga marrja e kalorive dhe nuk kujdesen shumë për konsumin e kalorive, e cila është një histori mjaft e thjeshtë, por ka gjëra që nuk dihen papritur .. Thuhet se është më mirë të përfshiheni jo vetëm dieta, por edhe ushtrime fizike. Kaloritë e djegura mund të rriten duke ushtruar. Edhe nëse hani vetëm ushqime me pak kalori për të zvogëluar marrjen ditore të kalorive, përsëri do të duhet të merrni proteina dhe vitamina që ju nevojiten. Trupi juaj do të grumbullojë kalori dhe nuk do të humbni peshë lehtë, prandaj bëni kujdes kur jeni në dietë.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA