Cilat janë dobësitë e trajtimit fotofacial? Importantshtë e rëndësishme të dini se trajtimi fotofacial është një praktikë mjekësore. Një mjek duhet të jetë i pranishëm në institucionin që merr fotofacialin. Shoqata Photofacial do të zbulojë se cili institucion mjekësor mund të ofrojë trajtim fotofacial. Nëse jeni një institucion mjekësor me shenjën e logos së markës Photofacial Association, mund ta përdorni atë si një strukturë të rregullt me ​​besim. Një disavantazh i mundshëm i trajtimit fotofacial është që ju nuk mund të jeni në gjendje të merrni trajtim. Për ata që nuk mund të marrin trajtim fotofacial, para së gjithash, ka njerëz që kanë gjendje të dobët të lëkurës si atopi dhe djegie të forta nga dielli. Kjo vlen edhe për gratë shtatzëna, njerëzit me diabet dhe ndjeshmëri ndaj dritës. Kur bëni një foto të fytyrës, jini të vetëdijshëm për paratë dhe kohën tuaj. Ju duhet të shkoni 3 deri në 8 herë për të trajtuar fotofacialin tuaj. Do të duhen disa javë si rezultat, sepse varet nga shkimi pas një kohe. Kushton rreth 10,000 deri në 50,000 jen për një trajtim, kështu që do të jetë e nevojshme të llogaritni kohën dhe paratë paraprakisht. Ashtu si me të gjitha trajtimet e kozmetologjisë, është e nevojshme të dini paraprakisht se efektet do të ndryshojnë në varësi të llojit të lëkurës dhe përbërjes. Jo të gjithë mund të marrin rezultate të jashtëzakonshme nga trajtimi fotofacial.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA