Gjëja e rëndësishme në zgjedhjen e kozmetikës dhe serumit është t’i bëni ato të përshtatshme për llojin tuaj të lëkurës. Ky është një problem serioz, veçanërisht për njerëzit me lëkurë të thatë. Zbardhja dhe lëkura e bukur janë gjithashtu të rëndësishme, por thuhet se efektet edhe më të rëndësishme të bukurisë mund të merren duke përdorur thelbin e bukurisë. Veryshtë shumë e rëndësishme t’i jepni lëkurës një efekt anti-plakje. Thelbi përmban jo vetëm përbërës zbardhues dhe hidratues, por edhe përbërës të ndryshëm zbukurues të lëkurës si ngritje, anti-njollë dhe mpirje. Thelbi i bukurisë që parandalon lëkurën e thatë aplikohet pas vendosjes së locionit. Kjo e mban lëkurën tuaj të freskët dhe elastike. Efekti në lëkurë ndryshon në varësi të asaj që përdoret thelbi i bukurisë. Një thelb bukurie që ka një efekt të mirë zbardhues rrit transparencën e lëkurës. Nëse dëshironi të keni një lëkurë të freskët dhe të lagur, ju rekomandojmë një thelb bukurie me një efekt të lartë hidratues. Midis kozmetikës, produktet kundër plakjes thuhet se janë më efektive nëse filloni t’i përdorni ato herët. Shumë serume përmbajnë përbërës që kanë efekte anti-plakje. Thuhet se është e rëndësishme të kujdeseni paraprakisht, në vend që të merrni masa pasi lëkura të ketë njolla dhe sagging, në mënyrë që të keni lëkurë të fortë edhe me moshën. Ashtu si me të gjitha produktet kozmetike, shuma e parave nuk lidhet drejtpërdrejt me cilësinë. Sigurohuni që të zgjidhni produkte kozmetikë dhe serume që i përshtaten lëkurës tuaj dhe të zgjidhni produkte që kanë një efekt të lartë bukurie.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA