Beenshtë folur se një trajtim bukurie i quajtur fytyrë e lehtë është shumë efektiv për probleme të ndryshme të lëkurës. Deri më tani, duket se shumica e trajtimeve kozmetologjike të kryera në dermatologë dhe klinika bukurie përdorin lazer, por facialitetet optike janë më të lira se kaq. Hasshtë bërë një menu shumë e njohur për sallonet e trajtimit të bukurisë për disa vitet e fundit. Një tipar kryesor i Hikari Facial është se ai mund të trajtohet edhe në një sallon estetik. Ka emra të tillë si fototerapia, fotofaciale dhe IPL, por të gjithë ata janë një lloj fotofacial. Hikari Facial është një metodë relativisht e re e trajtimit të bukurisë që mund të eleminojë problemet e lëkurës siç janë njollat ​​e moshës dhe rrudhat. Sidomos kohët e fundit, duket se efekti në puçrra ka tërhequr vëmendjen. Aknet kanë shumë përshtypje tek të rinjtë, por ato mund të ndodhin edhe pasi të plakeni. Aknet janë një nga problemet më të bezdisshme të lëkurës, pasi ndonjëherë bëjnë që fytyra të skuqet dhe të lërë gjurmë. Thuhet se ka efektin e shërimit të puçrrave sa më shpejt të jetë e mundur dhe duke i bërë puçrrat dhe puçrrat më pak të dukshme. Thuhet se fytyrat e lehta mund të përdoren për të eleminuar njollat ​​dhe rrudhat që gradualisht rriten me kalimin e moshës, dhe janë një trajtim i njohur për bukurinë si për burrat ashtu edhe për gratë. Isshtë i përshtatshëm për njerëzit që duan t’i bëjnë njollat ​​e fytyrës më pak të dukshme dhe që duan të shtrëngojnë lëkurën dhe të eleminojnë rrudhat dhe rënien. Mund ta përdorni për bukuri duke bërë një fytyrë të lehtë pas një periudhe të caktuar kohe.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA