Facialitetet e lehta dhe lazerat janë efektive për probleme të tilla si njollat ​​dhe rrudhat që nuk mund të trajtohen vetëm nga kujdesi ditor i lëkurës. Kur njollat ​​në lëkurë bëhen të errëta dhe të pastra, është më mirë të merrni një lazer mjekësor në një dermatolog. Meqenëse lazeri mjekësor është një lloj pajisje mjekësore, ai mund të kryhet vetëm në një spital dermatologjik që ka një mjek me licencë mjeku. Lazer nuk janë në dispozicion në sallone bukurie. Trajtimi me lazer ka një efekt të lartë kozmetik, por është i kufizuar tek njerëzit me simptoma të rënda sepse përdor një gjatësi vale të fortë. Në shumicën e rasteve, është një ide e mirë të synoni zbardhjen dhe bukurinë me një fytyrë të lehtë. Ato me fuqi të lartë mund të përdoren vetëm në institucionet mjekësore, por facialitetet optike me fuqi të ulët pranohen në ambientet pa mjekë, siç janë sallonet e trajtimit të bukurisë, kështu që mund t’i merrni në sallone të trajtimit të bukurisë. Për fytyrat e lehta të bëra në klinikat e dermatologjisë dhe bukurisë, prodhimi i dritës është i lartë. Ju mund të prisni një efekt më të lartë terapeutik. Facialitetet estetike të dritës nuk janë aq të forta sa ato të institucioneve mjekësore, kështu që disa njerëz mund të mos jenë aq efektivë sa pritej. Duke marrë parasysh kujdesin pas trajtimit dhe përgjigjen kur ndodhin telashe të papritura, duket se ka shumë njerëz që vendosin që klinika e bukurisë ose dermatologu është i preferueshëm nga salloni i trajtimit të bukurisë edhe nëse çmimi është pak i lartë. Nëse jeni të interesuar në atë që është një fytyrë e lehtë, është një ide e mirë ta provoni në një sallon estetik së pari.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA