Duket se mënyra e rritjes së imunitetit duke marrë suplemente po tërheq vëmendjen. Njerëzit që ndihen të rëndë dhe të lodhur kanë tendencë të marrin uri ose të ftohen. Për imunitetin e dobësuar, merrni parasysh marrjen e shtesave dhe marrjen e masave. Nëse hani ushqime ushqyese dhe hani një dietë të ekuilibruar nga ana ushqimore, imuniteti juaj do të vijojë pa përdorur shtesa. Duket se ka shumë njerëz që hanë shumë jashtë dhe kanë tendencë të mbajnë një dietë të njëanshme, ose që janë të zënë dhe u mungon gjumi. Nëse kaloni ditë stresuese, imuniteti juaj do të dobësohet, dhe si rezultat, do të sëmureni më shpesh. Në vitet e fundit, shumë njerëz janë duke fituar shtesa për të plotësuar në mënyrë efektive mungesën e ushqyesve të trupit të tyre. Shtesat janë të përshtatshme për njerëzit që kanë dobësuar forcën e tyre themelore fizike dhe imunitetin rreth kësaj kohe. Thuhet se nëse keni një trup me imunitet të lartë, do të jeni në gjendje t’i rezistoni sëmundjes dhe të rikuperoheni nga lodhja, dhe do të jeni në gjendje të bëheni një trup që nuk sëmuret lehtë. Përveç të ftohtit, imuniteti ndikon në veprime të ndryshme të trupit. Thuhet se imuniteti është efektiv kundër çrregullimeve të ndryshme të trupit siç janë rritja e qelizave kancerogjene dhe zvogëlimi i sëmundjeve alergjike. Marrja e suplementeve dhe marrja e lëndëve ushqyese për të cilat trupi ka nevojë është gjithashtu efektive në përmirësimin e imunitetit dhe thuhet se është e mirë për përmirësimin e shëndetit. Vetë imuniteti shpesh dobësohet pas një ftohjeje ose sëmundjeje, por në raste të tilla, unë do të doja të përmirësoja imunitetin me suplemente.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA