Duke folur për mënyrën e humbjes së peshës, duket se shpesh merret metoda e zvogëlimit të sasisë së ushqimit të konsumuar. Për të humbur peshë në mënyrë efektive, disa njerëz preferojnë të marrin ushqim të mjaftueshëm për trupin e tyre dhe të hanë tre vakte në ditë, sesa të hanë më pak. Ju mund të bëni dietë deri në një farë mase duke ulur marrjen e kalorive. Nëse vazhdoni të mos hani ushqim si dietë, mund të keni një trup të vështirë për të humbur peshë. Nëse zvogëloni sasinë e ushqimit për dietën tuaj, trupi juaj do ta njohë atë si një emergjencë dhe do të ketë më shumë gjasa të ruajë kalori. Mundohuni të ruani sa më pak kalori të jetë e mundur. Si rezultat, efikasiteti i djegies së dhjamit bëhet jashtëzakonisht i dobët. Duke mos djegur dhjamin si energji, përpiqemi ta kthejmë ushqimin në yndyrë në mënyrë efikase. Nëse bëheni një kushtetutë që nuk konsumon yndyrën si energji, do të jetë e vështirë të rrisni përsëri konsumin. Kushti i parë për humbjen e peshës është të mos merrni shumë ushqim në trup. Alsoshtë gjithashtu e rëndësishme të përgatitni mjedisin dhe kushtetutën për të konsumuar kaloritë e gëlltitura. Meqenëse nuk përdorni shumë energji pas darkës, është një mënyrë e mirë për të ngrënë ushqime të ligët duke ulur sasinë e darkës dhe duke ngrënë darkë dhe mëngjes siç duhet.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA