Një numër në rritje i njerëzve kanë një kartë të integruar të parave elektronike dhe kredisë. Duket se kartat e kreditit shpesh kanë një funksion të parave elektrike. Jo shumë njerëz përdorin si para elektronike ashtu edhe kredi. Nëse paratë elektronike janë një lloj i integruar në kredi, pagesa pa para është e mundur në shumë situata. Paraja elektronike me kredi të integruar ka lehtësinë e përfundimit të pagesës duke mbajtur thjesht një kartë të veçantë. Paratë e ngarkuara do të përdoren pak nga pak kur bëni pagesa elektronike të parave. Blerjet e mëdha janë si kartat e kreditit dhe blerjet e përballueshme janë si kartat e parapaguara. Deri më tani, shlyerja e parave të gatshme ishte metoda e ngarkimit të parave elektronike. Në atë aspekt, me para elektronike të integruara me kredi, mund të tarifoni me kredi. Funksionaliteti i kartës së kreditit është zgjeruar në vitet e fundit. Duke përdorur paratë elektronike me kredi të integruar, ju lehtë mund të bëni blerje të vogla në dyqanet e komoditetit. Osaifu-Keitai, i cili është një kombinim i telefonave celularë dhe parave elektronike, është gjithashtu i dobishëm. Ekziston edhe një lloj që ka funksione të ndryshme si funksioni i kredisë, paraja elektronike dhe karta bankare me një kartë. Pavarësisht nëse është një blerje e vogël, një pagesë e shlyer ose një veprim me ATM, karta është e përshtatshme.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA