Disa njerëz përdorin suplemente për të luftuar ethet e barit. Edhe dy shtesa shpërndahen gjerësisht. Metoda e përdorimit të shtesave për kontrollin e alergjisë përdoret gjerësisht, dhe shtesat përdoren gjithashtu për pollinozën. Shtesat që janë efektive kundër etheve të barit kanë disa efekte. Përbërësit dhe sasitë ndryshojnë nga shtesa në suplement, dhe disa njerëz nuk e dinë se cilin shtesë të etheve të barit për të blerë. Shtesat që përdorin përbërës ushqyes që gjenden fillimisht në disa ushqime priren të përdoren në shtesat e etheve të kashtës. Ekzistojnë gjithashtu lloje të shtesave të etheve të barit që ju lejojnë të merrni baktere të acidit laktik. Bakteret e acidit laktik janë të pranishme në qumësht dhe përdoren në prodhimin e gjalpit dhe djathit. Aktualisht, nuk ka shërim të plotë për simptomat alergjike. Ethet e barit janë një alergji ndaj polenit dhe është e vështirë të gjesh një ilaç. Efekti i ilaçit nuk është për të eleminuar alergjitë, por për të lehtësuar simptomat. Meqenëse është e vështirë për të trajtuar alergjitë me ilaçe, duket se do të merren masa për të parandaluar kruajtjen dhe për të përmirësuar gjendjen e hundës. Nga ana tjetër, alergjitë lidhen shumë edhe me kushtetutën. Ekziston gjithashtu një raport hulumtimi që ka të bëjë me alergji dhe gjendje të zorrëve dhe zhvillimet e ardhshme do të shikohen. Disa njerëz thonë se marrja e suplementeve të baktereve të acidit laktik ka lehtësuar simptomat e etheve të barit. Kohët e fundit, efektet e pollinozës të shkaktuara nga bakteret e acidit laktik duket se po tërheqin vëmendjen nga shumë njerëz.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA