Ekziston një kartë cash me kredi të integruar. Kartat e parave bankare bëhen për të dorëzuar para nga ATM-të kur hapni një llogari. Një tip i integruar që mund të përdoret si një kartë arkëtimi me një kartë të vetme krediti është i popullarizuar. I referohet një karte shumë të përshtatshme që mund të përdoret për operacione bankomati dhe për pagesa të kartave të kreditit. Isshtë e dobishme si një kartë sepse mund të blini me një kartë krediti dhe gjithashtu mund të përdorni depozitën në librezën tuaj. Nëse keni një kartë cash me kredi të integruar, mund ta përdorni kartën me shumë lehtësi. Për ata që e kanë të vështirë të kontrollojnë të gjithë kartën për shkak të rritjes së numrit të kartave, ne rekomandojmë një kartë krediti të integruar në kredi. Disa karta parash të integruara me kredi eliminojnë nevojën për mirëmbajtje të kartës së kreditit. Nëse keni një funksion kredie, mund ta përdorni edhe nëse nuk keni para në dorë. Kartat e parave të integruara me kredi thuhet se kanë një rrezik të lartë të vjedhjes. Për më tepër, ka disavantazhin e keqpërdorimit si kartë krediti, prandaj bëni kujdes. Kohët e fundit, numri i kartave shumëfunksionale, të tilla si kartat e parave të integruara me kredi, po rritet. Ju lutemi të keni kujdes për karakteristikat e kartave të parave të integruara me kredi, të cilat janë të lehta për t’u përdorur, por kanë shqetësime në lidhje me parandalimin e krimit.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA