Udhëtimi jashtë vendit me kartën tuaj të kreditit mund të jetë i dobishëm. Në fakt, shumë njerëz përdorin karta krediti për blerje lokale. Nga ana tjetër, disa njerëz kanë vendosur të mos kenë një kartë krediti për arsye të ndryshme. Në vende të tjera përveç Japonisë, mund të kërkohet të tregoni kartën tuaj të kreditit si një kartë identiteti kur qëndroni në një hotel. Të paktën, kur shkoni në një udhëtim jashtë shtetit, duhet ta sillni një. Kartat e kreditit janë të ndryshme për secilën kompani lëshuese. Nëse do të udhëtoni jashtë vendit, zgjedhja e një karte krediti që ka një avantazh të lartë për të udhëtuar do t’ju bëjë më fitimprurës. Sa herë që udhëtoj jashtë vendit, gjithmonë marr aeroplan. Çdo kompani ajrore lëshon edhe karta krediti. Duke përdorur një kartë krediti të lidhur me linjën ajrore për të cilën po udhëtoni, ju lehtë mund të grumbulloni kilometrazhin dhe të fitoni pikë. Disa karta krediti të lidhura me linjat ajrore ju lejojnë të fitoni milje me një tarifë fikse nëse përdorni kartën. Isshtë gjithashtu e mençur të shijosh udhëtimet jashtë vendit me një çmim të ulët me milje të grumbulluara. Për të njëjtën arsye, nëse keni një kartë krediti të një agjencie udhëtimi që përdorni kur udhëtoni jashtë vendit, ose një kartë me të cilën lidhet hoteli që përdorni, përfitimet do të rriten edhe më shumë.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA