Një rezyme është e domosdoshme kur ndryshoni vendin e punës. CV-ja është një dokument i domosdoshëm për aktivitetet e ndryshimit të punës, dhe është kryesisht një dokument i përdorur kur dorëzohet te kompania që ka aplikuar për aktivitete të ndryshimit të punës. Ju duhet të bëni një rezyme për të arritur një ndryshim në karrierë. Shtë një dokument i natyrshëm për tu nxjerrë, por është një mjet për të shitur veten. Për sa i përket rinisë së kërkuar gjatë ndërrimit të vendeve të punës, përveç kolonës për përmbledhjen e informacionit tuaj personal, formimit arsimor dhe historisë së punës, ka gjithashtu një vend për të plotësuar kolonën për kualifikime, aspirata, hobi, etj. Ndërsa krijoj rezyme tim në mënyrë të përsëritur, unë jam lodhur nga ajo, dhe disa njerëz mendojnë se është në rregull nëse mund të plotësoj artikujt e rinisë time me letra. Një rezyme e mbushur siç duhet nuk i bën përshtypje të mirë personelit të BNj. Shikoni rezyme tuaj për të parë se si ndihet personi në lidhje me ndryshimin e punës. Thuhet se disa kompani madje shikojnë nëse fotoja e rinisë është ngjitur mjeshtërisht dhe nëse ka ndonjë problem me mënyrën e vulosjes së vulës. Mund të thuhet se rekrutuesit po shqyrtojnë me kujdes çdo person që dëshiron të ndryshojë punë në mënyrë që të gjejnë burime njerëzore që mund të jenë forca e kompanisë. Ndryshimi i vendeve të punës është akti i ndryshimit të rrjedhës së jetës. Kur ndërroni punë, e cila është një nga gjërat më të rëndësishme në jetën tuaj, ju mund të pyesni nëse jeni një person që nuk mund të shkruani as edhe një fjali të vetme me kujdes. Krijoni një rezyme për aktivitetet e ndryshimit të punës, edhe nëse zgjat pak kohë.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA