Si mund ta trajtoni unazën hula për të humbur në mënyrë efektive belin tuaj? Në thelb, ju thjesht ktheni hula hoop, por hula hoop për rrallimin e belit është mjaft i rëndë. Ju nuk mund ta mbani hula hoop thjesht duke i kthyer ijet. Nëse prisni rrallimin e koncentruar të belit, provoni ta ktheni hula-hoopin sikur po i lëvizni ijet mbrapa dhe me radhë. Nëse trupi juaj kujton se cilat lëvizje mund ta mbajnë hula hoopin rrotullues, ju do të jeni në gjendje të vazhdoni ushtrimet tuaja të hipit për të mbajtur hula hoop për një kohë të gjatë. Pasi të keni mësuar ushtrimin e hula-hoopit duke përdorur belin, është mirë që ta zhvendosni hula-hoopin nga beli në vithe. Hula hoop është i popullarizuar si një mall i hollë në bel, por mund të përdoret në mënyra të tjera. Meqenëse lëviz gjithashtu muskuj të ndryshëm, forcon gjithashtu tërë trupin dhe rrit efektin e dietës. Në mënyrë që të ktheni hula hoop, duhet të jeni në sjelljen e duhur. Thuhet se nëse vazhdoni, qëndrimi juaj do të korrigjohet gradualisht dhe tendosja e trupit do të përmirësohet. Hula hoop për dietë mund të stërvisë muskujt e barkut në mënyrë efikase. Ushtrimi i belit me hula hoop është i përshtatshëm jo vetëm për gratë që kujdesen për bukurinë, por edhe për burrat që duan të humbin peshë për shëndetin e tyre.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA