Kirurgjia plastike Petit po rrit numrin e përdoruesve pasi është një që mund të pranohet lehtësisht midis shumë operacioneve plastike të rinovimit. Ka shumë mënyra për tu rinuar duke injektuar një ilaç. Injeksioni botoks është një nga operacionet plastike të rinovimit që përdoret për të bërë lëkurë pa rrudha. Duket se ka një histori prej më shumë se 10 vjetësh në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara. Botoksi është një përbërës i bërë fillimisht nga nxjerrja nga toksina e botulinumit Clostridium. Botoksi përdoret gjithashtu në mjekësi dhe përdoret gjithashtu si një trajtim për spazmat e qepallës dhe paralizën e fytyrës. Botox përdoret gjithashtu për të trajtuar sqetullat dhe hiperhidrozën. Isshtë një mekanizëm që heq rrudhat në lëkurë duke punuar në muskujt që shkaktojnë rrudha duke përdorur toksinën e Clostridium botulinum, e cila ka efektin e imobilizimit të muskujve. Kirurgjia plastike e rinovimit duke përdorur Botox mund të eleminojë rrudhat e shkaktuara nga veprimi i muskujve. Eliminimi i rrudhave duke përdorur Botox mund të pritet të jetë efektiv kundër rrudhave në sy, midis vetullave dhe në ballë. Thuhet se rrudhat bëhen më pak të dukshme 3 deri në 4 ditë pas trajtimit dhe efektet e Botox vazhdojnë për 6 muaj deri në 1 vit pas kësaj. Koha e trajtimit është rreth 5 deri në 10 minuta dhe trajtimi mund të bëhet lehtë. Justshtë vetëm një injeksion, kështu që pothuajse nuk ka skuqje ose ënjtje, dhe ju mund të vendosni përbërjen menjëherë, e cila është një arsye tjetër pse është kaq e popullarizuar. Injeksioni me botoks ka më pak rrezik nga dhimbja dhe është një operacion plastik për rinovimin që mund ta merrni lehtë, kështu që më shumë njerëz do të vazhdojnë ta marrin atë. Ka shumë mënyra të tjera për tu rinuar me kirurgji kozmetike duke përdorur ilaçe. Pse nuk përpiqeni të rinoni duke përdorur teknika të ndryshme të kirurgjisë kozmetike?

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA