Disa njerëz i nënshtrohen një operacioni kozmetik me qëllim të anti-plakjes. Sidoqoftë, ndërsa është tërheqëse për disa njerëz të kenë lëkurë të re, është e lehtë të mendosh se ata nuk dëshirojnë të presin lëkurën me bisturi dhe nuk duan të shkojnë shumë herë në kirurgji kozmetike. Kirurgjia kozmetike që mund të zvogëlojë rrudhat dhe rënien pa përdorur bisturi duket se nuk është e pazakontë këto ditë. Si mund të bëni kirurgji kozmetike pa përdorur bisturi? Ekzistojnë metoda të tilla si injeksioni i ilaçeve në vendin ku dëshironi të kryeni trajtimin dhe ndriçimi i lëkurës me dritë që ka efekt të shtrëngimit të lëkurës. Ka disa që mund të kryejnë operacionin e ngritjes së fytyrës pa prerë lëkurën. Kirurgjia kozmetike e rinovimit pa bisturi mund të bëhet me një kosto më të ulët sesa kirurgjia kozmetike e rinovimit me bisturi. Meqenëse nuk dëmton lëkurën, nuk lë gjurmë dhe koha e nevojshme për procedurën mund të shkurtohet ndjeshëm. Sidoqoftë, kirurgjia kozmetike që nuk përdor bisturi nuk duket të jetë aq efektive për një kohë të gjatë sa kirurgjia kozmetike që përdor një bisturi. Në rastin e trajtimit me lazer, duket se disa trajtime mund të jenë të nevojshme në varësi të simptomës. Kirurgjia kozmetike që nuk kërkon bisturi ka pikat e forta dhe të dobëta. Thuhet se duke kombinuar operacione të shumta kozmetike që nuk kërkojnë bisturi, është e mundur të merrni të njëjtin efekt kozmetik si kirurgjia konvencionale duke përdorur një bisturi. Duke marrë përsipër sfida të ndryshme në kirurgjinë kozmetike që nuk vendos bisturi në lëkurë, mund të jetë e mundur të arrihen më shumë efekte sesa kirurgjia kozmetike duke përdorur një bisturi.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA