Arkëtimi është diçka që ju mund ta merrni me lehtësi para në dorë në çdo kohë, por ekziston një kufi në kufirin e përdorimit për secilin person. Caching nuk mund të përdoret përtej kufirit të sipërm. Nuk ka asnjë paradhënie parash që ju lejon të merrni hua sa më shumë që dëshironi. Tani ekzistojnë një shumëllojshmëri e kompanive financiare, nga bankat te kompanitë e kreditit te financat e konsumatorit. Ne promovojmë gjerësisht caching duke përdorur reklama televizive dhe reklama në internet. Për çfarë duhet të jem i vetëdijshëm kur në të vërtetë përdor caching? Para se të aplikoni për caching, ka disa gjëra që duhet të kontrolloni. Shtë e rëndësishme të kontrolloni se sa para mund të përballoni të huazoni. Ju mund të përdorni kartën bankare që përdorni zakonisht në ATM ose kartën e kreditit që përdorni për blerje si para në dorë për të marrë një kredi. Kufiri i huamarrjes duhet të vendoset paraprakisht me provim. Lojërat elektronike të blerjeve dhe ato të parave të gatshme janë të ndryshme, prandaj është e rëndësishme të kuptoni se sa kushtojnë. Së bashku me kornizën e arkëtimit, interesi dhe shuma mujore e ripagimit duke përfshirë atë janë shqetësuese. Sidomos kur dëshironi të arrini një shumë të caktuar parash, është shumë e rëndësishme që së pari të kontrolloni nëse është brenda kufirit dhe nëse norma e interesit dhe shuma e pagesës janë të arsyeshme.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA