Si e krahasoni memorjen caching? Kur keni nevojë për para të gatshme papritmas, arkëtimi është një mënyrë e shpejtë për të marrë hua para. Duket se ata janë duke arkëtuar në mënyrë aktive në bankat, financat e konsumatorit, kompanitë e kreditit dhe kompani të tjera të kredisë. Por ajo që bën shumë ndryshim midis kompanive financiare është se çfarë lloj rregullimesh janë në arkëtim. Veryshtë shumë e rëndësishme të bëni një krahasim para se të përdorni caching paraprakisht. Shtë e rëndësishme të krahasoni kompani të ndryshme financiare sipas kushteve dhe të merrni hua nga kompania financiare që ju përshtatet. Kur krahasoni se ku kompanitë financiare mund të bëjnë para, është një ide e mirë që së pari të kontrolloni normën e interesit për huamarrjen. Shumë kompani financiare shpesh kryejnë fushata të ndryshme për tu veçuar nga kompanitë e tjera. Mund të përdorni caching më me përfitim, prandaj sigurohuni që të merrni informacionin e fushatës paraprakisht. Alsoshtë gjithashtu një ide e mirë të krahasoni sa keni në arkëtimin tuaj. Në rastin e një kredie të vogël prej 100,000 jen ose më pak, shumica e kompanive financiare zakonisht mund të bëjnë arkëtim nëse janë punonjës zyre. Kur shuma është 100,000 jen ose më shumë, duket se ka ndryshime në varësi të kompanisë financiare. Kompanitë financiare jo-bankare kanë tendencë të kenë kushte relativisht më pak të rrepta të shqyrtimit. Edhe nëse arkëtimi është i shtrenjtë, mund të jetë e lehtë për të marrë hua. Sidoqoftë, ka raste kur kushte të tilla si normat e interesit ndryshojnë, prandaj është e rëndësishme të krahasoni paraprakisht pika të tilla.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA