Cilat janë saktësisht kreditë e ndryshme me shumicë? Jo pak njerëz po marrin hua pak nga pak nga kompani të shumta që përdorin hua të ndryshme. Nëse është e mundur, mund të jetë më e lehtë të bësh një plan ripagimi nëse i bashkon në një kompani. Kohët e fundit, numri i njerëzve që aktualisht po rritet është personi që bashkon huatë për karta krediti që përdoren nga shumë banka me norma të ulëta interesi. Nëse jeni duke huazuar nga një kompani kredie si p.sh. një kredi me kartë ose një kompani jo-bankare, norma e interesit zakonisht duket të jetë e lartë. Shpesh, barra e interesit mund të zvogëlohet më tej duke marrë fund dhe duke rifinancuar të gjitha huatë me shumicë të lidhura me bankën. Kreditë me shumicë të lidhura me bankat nganjëherë refuzohen dhe duket se është mjaft e vështirë kur provimi është i rreptë dhe shuma e huamarrjes është e madhe krahasuar me të ardhurat. Metoda e përdorimit të një kredie të ashtuquajtur me shumicë jo-bankare si një kompani kredie rekomandohet gjithashtu kur refuzohet. Përmbledhje Kur një hua është e një lloji jo-bankar, thuhet se kredia në vetvete ka tendencë të jetë e lehtë për tu bërë. Normat e interesit mund të rriten papritur, prandaj është një ide e mirë të kontrolloni me kujdes atë zonë. Papritur, ka shumë njerëz që besojnë se një hua me shumicë do të zvogëlojë barrën e interesit. Nëse nuk i kontrolloni me kujdes normat e interesit, duket se mund të mos jeni në gjendje ta thoni edhe nëse është një hua me shumicë e tipit bankë. Rekomandohet që ata që janë të interesuar të krahasojnë paraprakisht huatë me shumicë të kompanive të ndryshme financiare.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA