Rreth parave elektronike me kredi të integruar. Lehtësia e parave elektronike është bërë më e fortë në vitet e fundit. Në veçanti, thuhet se të kesh para elektronike me kredi të integruar pothuajse do të eleminojë nevojën për para të gatshme. Thuhet se shumë njerëz ende nuk e dinë saktësisht se si kartat e kreditit dhe paratë elektronike janë të ndryshme. Ekzistojnë dy lloje të parave elektronike, parapaguara dhe postpejde. Thuhet se ndryshimi nga një kartë krediti qëndron në këtë fushë. Ju mund të bëni blerje të shpejtë duke bërë të disponueshme para elektronike në telefonin tuaj celular ose duke përdorur para elektronike sikur të përdorni pikë. Paratë elektronike si ICOCA, PASMO, Suica dhe Edy janë relativisht të vjetra, por të gjitha u përdorën për të vendosur trenat dhe autobusët. Në vitet e fundit, kompanitë e mëdha tregtare kanë adoptuar gjithashtu para elektronike dhe numri i rasteve kur paratë elektronike të integruara me kredi mund të përdoren po rritet. Karakteristikë e parave elektronike me kredi të integruar është se paratë elektronike mund të ngarkohen me kredi, dhe të dyja paratë elektronike dhe funksionet e kredisë mund të përdoren së bashku. Duket se pikët mund të grumbullohen lehtësisht duke përdorur paratë elektronike me kredi të integruar. Ekzistenca e parave elektronike me kredi të integruar do të jetë shumë e dobishme për blerje të lehta dhe fitimprurëse.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA