Çfarë saktësisht është një rikthim në peshë? Gjëja më e rëndësishme në lidhje me dietën është se sa humbni peshë. A nuk është çështje diete në mënyrë që të mos tërhiqem më tej? Duket se është edhe më shqetësuese kur nxehet dhe unë shpesh vesh mëngë të shkurtra dhe minifunde. Çdo grua dëshiron të jetë e hollë dhe e pastër dhe të vishet bukur. Humbja e peshës do të jetë çelësi për të mbajtur trupin tuaj të pastër. Jo pak njerëz mendojnë se ndërsa afrohet sezoni më i ngrohtë dhe më i lehtë, atyre do t’u duhet të humbin yndyrën dhe mishin gjatë muajve të dimrit. Nuk është aspak e vështirë të humbasësh peshë duke bërë dietë. Ajo që është e vështirë është të mbash atë humbje peshe dhe të ndërtosh një trup që nuk tërhiqet. Arsyeja pse dietat zakonisht dështojnë është se nuk humbni peshë. A nuk është një model reagimi përsëri pas ngrënies sepse nuk e duroni stresin? Rebound thuhet se do të thotë se sa më shumë të humbni në një dietë, aq më lehtë është që të tërhiqeni. Essentialshtë thelbësore që së pari të kuptoni pikat për të humbur peshë pa u rikthyer para se të bëni dietë.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA