Kohët e fundit, thuhet se numri i njerëzve që ndjekin bukurinë si kujdesi për fytyrën dhe kujdesi për flokët po rritet. Në veçanti, ekzistojnë metoda të ndryshme për fytyrën, nga trajtimet e plota të fytyrës te ato të thjeshta që mund të bëhen në shtëpi. Duket se shumë gra janë entuziaste për kujdesin e fytyrës. Kohët e fundit, jo vetëm gratë, por edhe burrat janë përqendruar në kujdesin për fytyrën dhe kujdesin për flokët. Disa burra, si gratë, qëndrojnë te pastruesit e fytyrës dhe përdorin locion. Interesi për kujdesin ndaj fytyrës po rritet pavarësisht nga gjinia. Shumë burra bëhen të interesuar për kujdesin e flokëve dhe rritjen e flokëve, veçanërisht pas moshës së mesme. Shumica e grave thonë se ata përdorin produkte për kujdesin e flokëve për të përmirësuar gjendjen e tyre të flokëve. Burrat përdorin produkte për kujdesin e flokëve për të përmirësuar mjedisin e flokëve dhe kokës së tyre dhe për të parandaluar rënien e flokëve. Ekziston një larmi e gjerë e restauruesve të flokëve dhe shampove në treg, dhe vëllimi i shitjeve është i konsiderueshëm. Ndoshta për shkak të këtij sfondi, numri i vendeve ku përdoren fytyrat së bashku me kujdesin për flokët në sallonet e njohura të bukurisë po rritet, dhe po bëhet i njohur. Fillimisht, kozmetologët ofronin shërbime të masazhimit të kokës dhe shpatullave. Tani që kujdesi për fytyrën është i mundur, ju mund të kujdeseni për fytyrën, si dhe flokët tuaj.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA