Duket se ka shumë njerëz që duan të zgjerojnë kornizën dhe të bëjnë më shumë caching. Kompanitë e ndryshme financiare kanë standarde të ndryshme për sa mund të përdoret arkëtimi dhe kufiri i limitit. Në veçanti, ata që fitojnë vetëm një punë me kohë të pjesshme ose që sapo kanë ndryshuar punë dhe kanë punuar për një periudhë të shkurtër kohore duhet të jenë të kujdesshëm sepse ka pak hapësira të parave të gatshme. Nëse doni të zbuloni se sa para mund të merrni hua, faqja e krahasimit të arkëtimit në internet është e dobishme. Kartat e kreditit mbështeten nga kreditë. Duke përdorur shpesh kartën tuaj të kreditit dhe duke paguar mirë, ju mund të lejoheni të rrisni lejimin e arkëtimit. Në veçanti, kufijtë e kartave të kreditit dhe kufijtë e arkës do të azhurnohen nga viti në vit. Duke vazhduar të përdorni një kartë, ne mund të presim një rritje të mjaftueshme të lejimit të arkëtimit. Disa njerëz duan ta bëjnë kornizën më të vogël sepse nuk bëjnë para me kartë krediti. Meqenëse arkëtimi nuk kërkohet si funksion, ka raste kur ju kërkoni që nga fillimi për një vend të parave për zero jen. Duke eleminuar paraprakisht vendin e arkëtimit të kartës së kreditit, edhe nëse informacioni i kartës rrjedh, ka më pak shqetësim se do të përdoret nga të tjerët. Jo të gjithë mund të rrisin numrin e lojërave elektronike të parave të gatshme dhe ato mund të refuzohen nga provimi. Nëse dëshironi të zvogëloni kufirin e arkëtimit, duhet të aplikoni vetëm në kompaninë financiare, në mënyrë që procedura të përfundojë lehtë.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA