Ka disa pika për t’u kontrolluar kur krijoni një rezyme për t’u përdorur për ndryshimin e vendeve të punës. Dokumentet e shkruara me dorë janë zhdukur dhe është e zakonshme për shumë që të krijohen në një kompjuter personal. Prandaj, është e sigurt të supozohet se vlerësimi i rezymeve nuk do të ndryshojë ndjeshëm në varësi të aftësive të personazheve. Nga ana tjetër, edhe nëse jeni i aftë të shkruani, një rezyme që duket si një shkarravitje e shpejtë nuk jep përshtypje të mirë. Nëse rezyme është shkruar si duhet me kohë dhe përpjekje, personi përgjegjës nuk kujdeset edhe nëse ka një zakon në karakter. Rifillimi i aktivitetit të ndryshimit të punës është se ju mund të parashikoni se sa e vështirë do të jetë të shkruani secilin karakter me dorë, duke marrë parasysh ekuilibrin dhe hapësirën bosh të personazheve. Nëse e dini që e keni bërë mirë punën që kërkon shumë kohë, kjo do të çojë në vlerësimin se jeni të motivuar. Nëse mund të paraqisni një rezyme të përfunduar me kujdes, nuk ka rëndësi nëse personazhet janë thyer disi. Sidoqoftë, ka një minimum premtimesh që duhet të mbani në rezyme. Në fund të punës ose arsimit tuaj arsimor, përdorni përshkrimin “më shumë se”. Të shkruash me një stilolaps të zi është rregull. Nëse ka një gabim, ribëjeni atë pa përdorur një stilolaps korrigjimi. Fotografitë e parakohshme nuk mund të përdoren në fushën ku ngjitet fotografia e ID-së. Përdorni foton që keni bërë për rezymenë tuaj. Shkruani emrin tuaj në pjesën e pasme përpara se të ngjisni foton. Mbani konventa të ndryshme kur krijoni rezymenë tuaj për një ndryshim në karrierë.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA