Ka shumë raste kur gratë duan ta përdorin atë pa u treguar familjeve të tyre. Thuhet se disa njerëz mbështeten në para të gatshme vetëm për gratë për arsye të vështira për t’u thënë familjeve të tyre, të tilla si shpenzimet e jetesës së tyre në shoqërimin me miqtë e nënës dhe humbjen e shumë me pachinko. Nëse dëshironi të përdorni memorie vetëm për gratë pa e njohur asnjë njohje, mundeni. Nëse pala tjetër e di që ju doni të merrni një kredi në fshehtësi, nuk ka gjasa që ju të jeni në gjendje të jepni emrin e kompanisë tuaj përmes telefonit. Thuhet se ata do t’ju telefonojnë gjithashtu për të konfirmuar regjistrimin tuaj në mënyrë që të mos thoni asgjë pa kujdes. Caching vetëm për gratë është veçanërisht i rreptë në konfidencialitet. Alsoshtë gjithashtu e vërtetë që arkëtimi, të cilin duhet ta huazoni fshehurazi nga familja juaj, nuk është në gjendje shumë të mirë. Për shkak të rishikimit të ligjit, nuk është më e mundur të huazoni më shumë se një të tretën e të ardhurave vjetore. Ky është rasti kur burri i një amvise e cila më parë kishte cached ka përdorur caching një ditë. Burri juaj do ta dijë që ju po huazoni fshehurazi para sepse gruaja juaj tashmë ka refuzuar të përdorë para për gra vetëm sepse tashmë keni një të tretën e të ardhurave tuaja vjetore. Duket se ka raste kur kompania e arkës telefonon shtëpinë për shkak të vonesave për shkak të shtrimit të papritur në spital për ripagim. Kur përdorni para të gatshme vetëm për gratë, ju rekomandojmë që të planifikoni përdorimin tuaj, edhe nëse keni nevojë për para.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA