Nëse dëshironi të merrni një kredi pa interes, së pari kontrolloni kushtet e huasë të secilës kompani financiare. Ju do të duhet të kuptoni termat dhe kushtet e një kredie pa interes të ofruar nga një kompani financiare para se të aplikoni për një kredi. Në shumë raste, numri i ditëve që merrni hua do të përcaktojë nëse keni një kredi pa interes. Ekziston edhe një hua që është pa interes vetëm për huazim brenda periudhës prej 7 ditësh, 10 ditësh dhe 1 muaj. Ka disa produkte financiare që nuk kërkojnë interes nëse nuk merrni hua për 7 ditë ose më shumë. Sidoqoftë, nëse merrni hua për një periudhë më të gjatë, do të faturoheni duke përfshirë interesin. Disa kompani financiare ofrojnë një kredi pa interes për një herë për aplikantët e rinj. Kreditë pa interes u krijuan për të rritur bazën e klientëve. Edhe nëse një person i cili fillimisht ka përdorur një hua përpiqet të përdorë një kredi të re pa interes, është bërë një kusht që të mos mund të bëhet. Kreditë pa interes janë, në parim, produkte për klientë të rinj, por në disa raste, kreditë pa interes janë në dispozicion për të gjithë. Në rastin e kredive pa interes, duket se zakonisht nuk kërkohen garantues ose kolateral. Disa mund të kërkojnë një garantues ose kolateral. Ashtë një ide e mirë të merrni parasysh nëse huamarrja juaj vlen për kushtet në të cilat mund të përdorni një kredi pa interes përpara se të aplikoni për një kredi.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA