Disa njerëz po heqin flokët me një krem ​​depilues. Kremi për heqjen e qimeve është një nga metodat për të hequr qimet e padëshiruara që rriten në duar, këmbë dhe fytyrë. Kremi për heqjen e qimeve është i lehtë për tu marrë dhe mund të largojë shpejt flokët e padëshiruar në një kohë të shkurtër, por ka disa gjëra për të cilat duhet të keni kujdes. Ekzistojnë lloje të ndryshme të kremrave për heqjen e qimeve për gratë dhe burrat, si dhe për krahët, këmbët, fytyrën, mjekrën, etj në varësi të pjesës që dëshironi të hiqni. Të gjitha kremrat depilues nuk ndryshojnë në aspektin e trajtimit të flokëve. Mënyra se si ajo vepron në humbjen e flokëve për të marrë një efekt të heqjes së flokëve është e njëjtë, por shkalla e veprimit në lëkurë dhe në humbjen e flokëve është e ndryshme. Nga një këndvështrim tjetër, ndryshimi më i vogël nuk mund të injorohet. Meqenëse vija V dhe fytyra janë zona delikate që janë të ndjeshme ndaj acarimit, ne rekomandojmë një krem ​​depilues që është më pak irritues për lëkurën dhe përmban përbërës bukurie. Alsoshtë gjithashtu një ide e mirë të zgjidhni një krem ​​depilues që është krijuar për të parandaluar rigjenerimin e flokëve të padëshiruar me rroje pas rroje. Gjymtyrët mbrohen nga lëkura relativisht e fortë, por ato nuk lejojnë rënie të flokëve rastësor. Në varësi të ditës, lëkura juaj mund të jetë e dobët. Në ditën e heqjes së flokëve, rekomandohet që të jeni në gjendje të mirë shëndetësore dhe lëkura juaj të jetë në gjendje të mirë. Nëse duhet të përdorni një krem ​​depilues kur nuk ndiheni mirë, të paktën bëjeni të butë për lëkurën.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA