Përmbajtja e masazhit është e ndryshme për secilin sallon të trajtimit të bukurisë dhe çdo kurs. Përveç masazhit limfatik dhe masazhit të fytyrës, ka masazh hollimi për tërë trupin, masazh për hollimin e këmbëve dhe masazh të vogël të fytyrës. Masazhi limfatik, i cili nxit rrjedhjen e ndenjur limfatike, gjendet në shumë sallone të trajtimit të bukurisë. Masazhi limfatik është një masazh i dhënë për të aktivizuar qarkullimin e lëngut limfatik që rrjedh nëpër trup. Një efekt detoksifikues mund të pritet ta bëjë trupin më të lehtë për të shkarkuar sebum dhe mbeturina të produkteve. Disa njerëz marrin masazhe në sallone bukurie për të humbur peshë, e cila kërkon të përmirësojë metabolizmin dhe të djegë dhjamin. Shtë e rëndësishme të zvogëloni sasinë e ushqimit që hani dhe të rregulloni sasinë e kalorive që konsumoni në dietën tuaj, por ju mund të rrisni kaloritë e djegura duke nxitur metabolizmin. Masazhi i fytyrës ka efekt rregullimin e rrjedhës së limfës dhe stimulimin e tij për të hequr ënjtjen dhe për ta bërë fytyrën më të vogël. Masazhi në këmbë përmirëson metabolizmin e dhjamit dhe limfës së ndenjur të akumuluar në këmbë. Masazhi limfatik i këmbëve ka si efekt heqjen e ënjtjes dhe bërjen e këmbëve më të forta. Trajtimet estetike të masazheve ndryshojnë në varësi të vendit dhe metodës së masazhit. Ekzistojnë teknika të ndryshme në sallonin e trajtimit të bukurisë, të tilla si një masazh në kokë i quajtur kokë spa dhe një masazh unik duke përdorur vaj aroma.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA