Këtu janë disa gjëra që duhet të mbani mend kur një amvise përdor një hua me kartë. Ashtë një rregull i përgjithshëm që ju duhet të bëni një ripagim të plotë, pa marrë parasysh sa e vogël është kredia ose sa para huazoni rastësisht. Nëse nuk keni një punë me kohë të pjesshme ose punë me kohë të pjesshme, bëni një plan ripagimi në kohën e huazimit, çfarë lloj parash do të shpenzoni për ripagim. Shtë e rëndësishme të mendoni me kujdes dhe ta përdorni me kujdes. Mund të thuhet se është shumë e rrezikshme nëse shuma e parave që paguhet në muaj tejkalon 10% të shpenzimeve të jetesës. Amvisat që përfundojnë në një situatë të shumëfishtë borxhi kanë rregulla të caktuara. Modeli është që ju ndiheni të lehtë për arkëtimin dhe hipotekat, dhe nuk mund të shlyeni dhe të ngecni. Beenshtë vërejtur se arkëtimi dhe kreditë me karta në vitet e fundit mund të huazohen me norma relativisht të ulëta interesi. Mund të thuhet se lehtësia e përdorimit të parave të gatshme dhe kredive me karta lidhet me faktin se amvisat që marrin kredi të pariparueshme bien në borxhe të shumëfishta. Thuhet se shumë amvise huazojnë para përmes kredive me karta dhe parave të gatshme dhe i shpenzojnë paratë në pachinko. Në veçanti, nëse një amvise shpenzon jetesën e saj në bixhoz, ajo do të jetë në borxh me burrin e saj në fshehtësi. Si rezultat, nuk është e pazakontë që amvisat të jenë në një gjendje borxhi të shumëfishtë për shkak të huazimeve të tepërta kur të tjerët e vërejnë.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA