Edhe kur bëni pazar në një destinacion udhëtimi jashtë shtetit, nëse keni një kartë krediti në portofolin tuaj, mund të bëni pagesa edhe nëse nuk keni paratë e atij vendi. Nëse bëni një pagesë duke përdorur një kartë krediti, duhet të përgatisni paratë vetëm në datën tjetër të pagesës. Edhe nëse udhëtoni jashtë vendit pa para, përsëri mund të paguani me kartën tuaj. Me kredi rrotulluese, edhe nëse bëni një blerje të madhe me një kartë, nuk ka problem nëse vazhdoni me pagesa pak nga pak çdo muaj. Nëse i kushtoni vëmendje asaj që përdorni kartën tuaj të kreditit, do të jeni në gjendje të udhëtoni jashtë vendit me qetësi. Ju mund të përdorni kartën tuaj të kreditit jashtë shtetit duke futur PIN-in tuaj ose duke nënshkruar në makinerinë e dedikuar. Kjo sepse karta nuk mund të përdoret nga askush që nuk ka lidhje me mbajtësin e kartës. Sigurohuni që informacioni i kartës suaj të kreditit të mos nxirret me krem ​​ose mjete të tjera. Për vaktet në restorante, etj., Mund t’ju kërkohet të lini kartën tuaj të kreditit për një kohë të shkurtër në kohën e pagesës dhe të keni kartën të rregulluar. Kini kujdes që të mos përdorni kartën tuaj në vende të papritura. Nëse përdorni kartën tuaj të kreditit për të blerë gjatë udhëtimit jashtë vendit, shuma e kartës së përdorur do të zbritet në datën e specifikuar. Kontrolloni detajet kur udhëtoni jashtë për të parë nëse shuma e përdorimit të kartës suaj të kreditit është e saktë dhe nëse llogaria juaj ka një bilanc të debitueshëm.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA