Nëse diçka ndodh dhe ju duhen para, por nuk keni para në dorë, arkëtimi neto është një mënyrë e shpejtë dhe e thjeshtë për të marrë një kredi. Disa njerëz e kanë shumë të lehtë të bëjnë para dhe të marrin zakon të huazojnë para me një zemër të lehtë. Mundohuni të kufizoni kreditë tuaja në masën që keni mundësi t’i shlyeni ato. Kur përdorni mjete monetare neto, mos merrni hua më shumë sesa mund të keni mundësi të shlyeni dhe huazoni vetëm ato që ju duhen vërtet. Caching net mund të ketë një konfirmim të regjistrimit si dhe caching të rregullt. Nëse e shihni të papërshtatshme të kontaktoni me kompaninë, do të duhet të gjeni një kompani financiare që nuk konfirmon regjistrimin tuaj. Ju gjithashtu mund të pyesni nëse e keni konfirmuar regjistrimin tuaj kur aplikoni. Ju gjithashtu mund të specifikoni një llogari paraprakisht dhe t’i bëni kompanisë financiare të transferojë shumën që dëshironi të merrni hua. Nëse po bëni fshehurazi arkëtim në internet me familjen tuaj, mund të shkarkoheni nga libri juaj i pasaportës nëse e transferoni atë te dikush tjetër. Ka shumë kompani që bëjnë caching neto. Peshkaqenët e huasë, një kompani financiare ilegale, duket se fitojnë shumë para duke dhënë hua me norma të larta interesi që shkelin ligjin. Nëse merrni një hua nga një peshkaqen huazimi që jep hua me një normë të lartë interesi, mund të jetë e vështirë për njerëzit që kërkojnë shlyerjen t’ju godasin, gjë që mund të ndikojë në familjen dhe kompaninë tuaj. Mbledhja e informacionit para se të aplikoni është çelësi për të përdorur caching neto me mençuri.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA