Gjëja më e rëndësishme për t’i kushtuar vëmendje një kredie pa interes është periudha pa interes. Numri i ditëve që mund të merrni hua pa interes varet nga cila kompani financiare merrni kredi. Duket se interesi zakonisht vendoset më i lartë pas periudhës pa interes. Nëse mund të merrni një rimbursim të plotë brenda një ose dy javësh, thjesht mund të ktheni paratë e huazuara dhe do të duket si një hua e shkëlqyeshme. Mbani në mend se nëse nuk shlyeni brenda një numri fiks ditësh, do të tarifoheni me interes me një normë të lartë interesi. Çfarë duhet t’i kushtoni vëmendje kur përdorni një kredi pa interes. Deri më tani, ajo ishte larg një kredie, por pasi të përdorni një kredi pa interes, ju mund të përfundoni ta huazoni atë. Me arkëtimin dhe huatë, është e lehtë të harrosh faktin se ke marrë para hua sepse procedura e huazimit është e lehtë pasi të përfundojë provimi. Pavarësisht nëse është një hua pa interes ose para në dorë, është një borxh i huazuar nga dikush tjetër. Kur përdorni një hua, mbajeni atë brenda kufijve ku mund ta shlyeni atë në mënyrë të arsyeshme dhe bëni një plan paraprakisht që ta shlyeni në mënyrë të besueshme. Në thelb, kreditë pa interes nuk sigurohen nga të gjitha institucionet financiare të tilla si bankat, kompanitë e shitjes së kredive dhe kompanitë e financave të konsumit. Shtë e rëndësishme se cila hua e institucionit financiar mund të përdoret për kredi pa interes. Kontrolloni kushtet e huasë pa interes të secilës kompani pasi t’i kushtoni një vëmendje të caktuar shumës dhe periudhës së dëshiruar.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA