Liposuksioni është një procedurë kozmetike që mund të hollohet nga jashtë. Në vend të kësaj, rreziku është që barra mbi trupin të rritet në përputhje me rrethanat. Liposuction është një barrë e rëndë për trupin, kështu që ju duhet të shmangni liposuction në disa vende ose një gamë të gjerë të liposuction. Liposuction, i cili dëmton kapilarët, shkakton ënjtje dhe skuqje të lëkurës. Liposuksioni, i cili ka më pak të ngjarë të shkaktojë probleme postoperative, ndikohet jo vetëm nga kushtetuta e personit, por edhe nga aftësia e mjekut. Pas trajtimit, do të duhet pak kohë që lëkura të rimëkëmbet. Në disa raste, zona ku thithet yndyra bëhet e dhëmbëzuar në mënyrë të panatyrshme. Ky është një rast që ndodh kur aftësia e personit që kryen liposuksion është e papjekur. Pabarazia në zonën me liposuksion nuk do të ndodhë për sa kohë që keni një mjek me aftësi të forta që kryen procedurën. Le të bëjmë liposuksion në një klinikë teknike. Ekziston një procedurë për të bërë që pjesa ku dëshironi të thithni yndyrë të humbasë ndjesinë me anestezi të pjesshme, ose ekziston një procedurë për të dhënë liposuksion menjëherë me anestezi të përgjithshme. Cila metodë e anestezisë për të zgjedhur varet nga përmbajtja e liposuksionit dhe kushtetuta e individit. Duket se disa njerëz shmangin liposuksionin sepse metoda kirurgjikale është e frikshme, por nuk ka rëndësi në varësi të aftësive të praktikuesit. Ne ju rekomandojmë që të mblidhni informacion paraprakisht për liposuksionin.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA