Shumë njerëz duan të dinë përmes gojarisë se si njerëzit që kanë vazhduar të përdorin shtesa kanë bërë një ndryshim nga para se t’i përdorin ato. Disa njerëz pyesin nëse informacioni shtesë në reklama dhe revista thekson vetëm përfitimet e përdorimit të shtesave. Ndryshe nga ilaçet, suplementet janë ushqime të shëndetshme dhe nuk kanë efekte të menjëhershme. Disa njerëz e marrin atë, megjithëse efekti aktual nuk është shumë i qartë. Për momentin, shumë njerëz janë duke përdorur shtesa, sepse ata mund të marrin përbërës ushqyes që konsiderohen të mirë për shëndetin e tyre. Disa njerëz që marrin suplemente mund të përpiqen të marrin ushqim me shtesa ndërsa i kushtojnë vëmendje dietës së tyre të zakonshme. Në disa raste, disa njerëz janë të detyruar të blejnë suplemente që duken në mënyrë të paarsyeshme të nivelit të lartë. Ka disa shtesa që janë një gjuhësh më të larta se shtesat e përgjithshme, por rekomandohet të përdorni informacione gojë më gojë dhe informacione mbi produktet për të vendosur nëse do të blini. Meqenëse informacioni gojë më gojë në lidhje me shtesat është shkruar nga njerëz të lidhur me kompani shtesë, ka shqetësime në lidhje me saktësinë dhe besueshmërinë e tyre. Kur zgjedhni një suplement, përmbajtja e informacionit gojë më gojë mund të jetë një faktor vendimtar. Një pikë e rëndësishme është që suplementet nuk janë ilaçe dhe nuk prisni shumë efekt. Në veçanti, ju rekomandojmë që të gjykoni me kujdes fjalën e gojës që duket se ka shëruar sëmundjen tuaj duke përdorur suplemente.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA