Ka disa gjëra që duhet të mbani mend kur merreni me restauruesit dhe shtesat e flokëve. Restauruesit e flokëve punojnë kryesisht nga skalpi i kokës për të parandaluar rënien e flokëve dhe shpesh pritet të kenë një efekt të rritjes së flokëve. Shumë njerëz mendojnë të përdorin shtesa për të rritur efektivitetin e restauruesve të flokëve. Alsoshtë gjithashtu efektive të plotësoni përbërësit e nevojshëm me shtesa për të mbajtur lëkurën e kokës që formon bazën e flokëve të shëndetshëm. Përdorni shtesa dhe restaurues të flokëve për të paktën një muaj. Nuk funksionon për disa ditë pasi e keni përdorur. Nëse keni lëkurë të dobët, restauruesi i flokëve mund të shkaktojë që lëkura juaj të bëhet e ashpër. Nëse keni probleme me skalpin tuaj, ndërpriteni menjëherë përdorimin e tij. Rreziku i efekteve anësore të shtesave është pjesë e asaj që mund të ndodhë. Disa shtesa pa palmetto përmbajnë përbërës të rritjes së flokëve, përveç palmetto për të përmirësuar efektivitetin e tyre. Përkundrazi, suplementet që përmbajnë përbërës të ndryshëm mund të mos jenë të mira për ju. Duket se mund të keni ulçera në gojë ose stomaku juaj mund të ndjehet i sëmurë. Flokët mund të bëhen të hollë për shkak të një diete të paekuilibruar ose një jetese jo të shëndetshme. Mund të jetë një ide e mirë të rishikoni stilin e jetës tuaj për rritjen e flokëve. Duket se edhe nëse përdorni një restaurues ose shtojcë flokësh për rrallimin e flokëve që del me kalimin e moshës, simptomat në të vërtetë nuk përmirësohen. Goesshtë e vetëkuptueshme që ju doni të merrni sa më shumë masa të jetë e mundur në fillim me shtesat e rritjes së flokëve.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA