Kur përdorni shtesa për të lehtësuar dhimbjen e shpinës, ka disa gjëra që duhet të dini paraprakisht. Jo gjithçka funksionon mirë me suplementet. Ndryshe nga ilaçet e dhëna nga mjekët, suplementet ndihmojnë në lehtësimin e simptomave. Edhe nëse merrni përbërës ushqyes që thuhet se janë të mirë për dhimbjen e shpinës duke përdorur suplemente, efekti i përmirësimit nuk shfaqet gjithmonë menjëherë. Edhe pse është një suplement i mirë për dhimbjet e mesit, nuk duhet të përdoret kryesisht për trajtim, por duhet të përdoret si shtesë shtesë. Mënyra e saktë e përdorimit të saj është përdorimi i suplementeve ndërsa bëni gjimnastikë dhe stërvitje muskulore që janë efektive për dhimbjet e shpinës. Grupi i vitaminës B është një term i përgjithshëm për shumë përbërës, por nëse merrni njërën prej tyre në mënyrë të njëanshme, vitaminat e tjera të grupit B priren të jenë të mangët. Marrja e tepërt e shtesave gjithashtu duhet të shmanget. Nëse dëshironi të merrni vitamina të ndryshme në të njëjtën kohë, përdorni një shtesë multivitaminale për të marrë vitamina B menjëherë. Kjo është e vërtetë për çdo gjë tjetër përveç shtesave të dhimbjes së shpinës, por kur përdorni shtesa, sigurohuni që të ndiqni udhëzimet dhe dozat e listuara. Udhëzimet se si të merreni me shtesën mund të gjenden në secilën paketë. Kjo nuk do të thotë se pirja e shumë do të jetë efektive, por pika e shtesave është të jesh i vetëdijshëm për sasinë e duhur. Nëse keni përdorur të njëjtën shtesë për më shumë se gjysmë viti dhe dhimbja juaj e shpinës nuk shuhet, ju mund të dëshironi të kërkoni mënyra të tjera për të përmirësuar dhimbjen tuaj të shpinës, të tilla si shkuarja në spital.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA