A nuk është diçka për të cilën shqetësohen gratë, siç janë problemet e lëkurës, siç janë njollat ​​dhe mpirja? Njollat ​​dhe mërzitja rreth syve janë edhe më të dukshme, veçanërisht kur çehra nuk është e mirë, siç është mëngjesi pas mungesës së gjumit. Unë mendoj se errësira dhe njollat ​​do t’i bëjnë sytë tuaj të duken më tepër. Duket se prodhues të ndryshëm të kozmetikës po shesin produkte kozmetikë që mbulojnë njollat ​​dhe mpirjen e këtyre ditëve. Themelet dhe fshehësit janë gjithashtu efektivë në bërjen e njollave dhe mpirjes më pak të dukshme. Nëse është e mundur, unë do të doja të punoja në përmirësimin thelbësor të njollave dhe mpirjes. Theshtë metabolizmi i lëkurës që dëshironi të aktivizoni për të eleminuar mpirjen dhe njollat, dhe le ta bëjmë lëkurën më të lehtë për të bërë qeliza të reja të lëkurës. Për të përmirësuar metabolizmin tuaj, është e rëndësishme të keni një dietë të rregullt pa kequshqyerje, gjumë të mirë dhe të mos grumbulloni stres. Për ta mbajtur lëkurën tuaj të shëndetshme, kini kujdes nga ushqimet që përmbajnë vitaminë C. Essentialshtë thelbësore që të shtypni alkoolin dhe pirjen e duhanit sa më shumë që të jetë e mundur dhe të përmbaheni nga marrja e tepërt e sheqerit dhe yndyrës në mënyrë që të ruani gjendjen e shëndetshme të lëkurës. Stresi është shkaku i lëkurës së ashpër. Mundësia që qelizat e reja të krijohen është të flenë mjaftueshëm në vend që të qëndrojnë zgjuar vonë. Hidratoni mirë dhe mbajeni lëkurën tuaj të pastër me kujdesin e duhur për lëkurën. Ashtë karakteristikë e lëkurës që metabolizmi bëhet më aktiv kur mbahet i lagur dhe në gjendje të pastër. Mund të jetë një gjë e vogël, por është e rëndësishme të vazhdoni kujdesin e përditshëm të lëkurës pasi gjithçka çon në përmirësimin e njollave dhe mpirjes.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA