Për masazh, rekomandohet të shkoni në një sallon estetik. Për gratë, marrja e masazhit limfatik, masazhit të hollimit, masazhit të fytyrës, etj. Në një sallon estetik mund të thuhet se është një kohë vërtet e lumtur. Qëllimi i sallonit të trajtimit të bukurisë është që së pari të jetë i bukur. Qëllimi i të shkuarit në një sallon të trajtimit të bukurisë është të përmirësojë pamjen, por disa njerëz duan të kalojnë një kohë të rehatshme gjatë procesit. Masazhi estetik thuhet se është shumë më relaksues sesa masazhi i rregullt. Cili është ndryshimi midis kujdesit masazh estetik dhe masazhit në shtëpi? Qëllimi i masazhit në shtëpi është heqja e ngurtësisë së muskujve të pjesës së poshtme të shpinës dhe shpatullave. Qëllimi është të përmirësojmë rrjedhën e ndenjur të gjakut dhe të përmirësojmë ngurtësinë e trupit. Në kursin e masazhit të sallonit të trajtimit të bukurisë, mënyra e fërkimit dhe qëllimi janë krejtësisht të ndryshme. Duke përmirësuar rrjedhën e limfës dhe limfës, dhe duke shkarkuar ujë dhe produkte të mbeturinave që përndryshe do të duhej të dilnin nga trupi, mund të pritet që të ketë efektin e rritjes së metabolizmit të lëkurës. Jo vetëm që masazhet në shtëpi dhe masazhet estetike janë të ndryshme në metodat e tyre, por ato gjithashtu ndryshojnë në atë që bëjnë për to. Masazhet e kryera në sallonet e trajtimit të bukurisë kanë efekte dhe efekte të ndryshme, prandaj sigurohuni që të kuptoni se çfarë lloj efekti mund të merrni para se ta merrni.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA