Çfarë saktësisht është një shtesë e mirë për mëlçinë? Mëlçia e dhjamosur, e cila është një gjendje në të cilën dhjami ruhet në mëlçi, shkaktohet nga një dietë me shumë kalori dhe marrja e tepërt e alkoolit. Mëlçia e dhjamosur është një gjendje në të cilën më shumë se 10% e mëlçisë është dhjamë, madje edhe një mëlçi e shëndetshme ka yndyrë, por është në një gjendje shumë të keqe. Nuk ka simptoma të dukshme subjektive, por thuhet se ndiheni të lodhur dhe të lodhur. Nëse nuk trajtohet, mëlçia gradualisht do të përkeqësohet dhe mund të shkaktojë sëmundje të tjera të tilla si cirroza, arterioskleroza dhe gurët në tëmth. Ushtrimet dhe dieta mund të thuhet se janë dy mënyra për t’u marrë me mëlçinë e dhjamosur. Shtë e rëndësishme të përdorni yndyrën e grumbulluar në mëlçi duke ushtruar dhe në të njëjtën kohë të ndërprisni pirjen nëse marrja e alkoolit është shkaku. Shtesat dhe shtesat e tjera rrisin konsumin e vitaminave, prandaj plotësimi është thelbësor. Duket se ka elementë të ndryshëm ushqyes të tjerë që janë efektivë kundër mëlçisë yndyrore. Përdorni shtesa për gjëra që janë të vështira për tu marrë nga dieta juaj dhe hani atë që mund të merrni nga dieta juaj. Shtesat, të cilat janë shtesa dietike, përdoren në thelb si shtesa dietike. Marrja e suplementeve nuk eliminon sëmundjen e mëlçisë. Mund të thuhet se përdorimi i vazhdueshëm luan rolin e plotësimit të ushqimit aq sa është e nevojshme për ruajtjen e shëndetit të mirë. Taurina, arginina, shafran i Indisë dhe glutathione janë disa nga suplementet që ndihmojnë në funksionimin e mëlçisë.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA