Për ata që duan ta bëjnë barkun më të hollë, rekomandohet ushtrimi hula hoop, i cili është një ushtrim tipik për humbjen e peshës në bel. Duke folur për hula hoops, është një lodër për fëmijët në klasat e ulëta të shkollës fillore dhe fëmijët e vegjël për të luajtur. Duket se ka shumë njerëz që janë zhytur në hula hoops. Kohët e fundit, ka hula hoops për dietë. Hasshtë bërë një ushtrim diete shumë i njohur kur është efektiv për rrallimin e belit. Ndryshe nga rrathët e zakonshëm hula, rrathët për dietë kanë funksione unike që kanë një efekt diete. Lëvizja rrotulluese e ijeve të hula hoopit përdoret në kohë të ndryshme pasi mund të pritet që të ketë një efekt diete. Mendohet se ushtrimi i hula hoop ka efektin e rrallimit të belit. Rrathët e zakonshëm hula janë relativisht të lehta. Hula hoop për dietë shton peshë për të rritur efektin e rrallimit të belit. Hardshtë e vështirë të kthehesh. Designedshtë projektuar në mënyrë që të mos kthehet nëse nuk i lëvizni ijet fort. Për një dietë efektive, vazhdoni ushtrimet e belit me një hula hoop. Dieta me hula hoop është tashmë një nga metodat më të famshme të dietës në Shtetet e Bashkuara. Për të forcuar dhe humbur peshë, përdorni një hula hoop që është i popullarizuar në mesin e modeleve dhe personave të famshëm. Nëse doni të përqendroheni dhe të humbni peshë, thuhet se metoda themelore e dietës është të bëni abs dhe hula. Unë jam.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA