Shtesat kundër plakjes që shtypin ndryshimet në trup për shkak të plakjes dhe shtesat që kanë një efekt zbukurues të lëkurës që kushtëzojnë lëkurën janë të njohura tek gratë. Suplementet e vitaminës C janë një nga suplementet më të njohura në botë për zbukurimin e lëkurës. Shtë gjithashtu një përfaqësues i suplementeve që janë shumë të pëlqyera nga gratë. Vitaminat nuk mund të bëhen nga trupi i njeriut dhe nuk mund të ruhen, prandaj është e rëndësishme t’i merrni me zell. Për më tepër, në rastin e grave, shpesh ndodh që suplementet të përdoren në pritje të efektit zbukurues të lëkurës të vitaminës C. Shtesat e acidit hialuronik dhe kolagjenit janë shtesa të njohura për gratë. Acidi hialuronik dhe kolagjeni konsiderohen të jenë përbërës që rrisin fuqinë hidratuese të lëkurës dhe mbajnë lëkurën e freskët. Duket se shumë gra vazhdojnë të marrin suplemente me qëllim arritjen e lëkurës së bukur me pak njolla dhe rrudha. Kohët e fundit, shumë pije ushqyese për gratë janë lëshuar dhe janë ende shumë të njohura. Ashtë karakteristikë e grave që të përdorin pije energjike për qëllime të tjera përveç shërimit nga lodhja. Pijet energjike për gratë jo vetëm që shërojnë lodhjen, por edhe kushtëzojnë lëkurën. Gratë që punojnë mund të balancojnë punën, shëndetin dhe bukurinë duke përdorur mirë shtesat. Suplementet janë një produkt tërheqës për gratë.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA