Arkëtimi neto është një produkt financiar që ju lejon të grumbulloni para duke marrë një kredi edhe nëse nuk keni para në dorë. Sidoqoftë, thuhet se edhe të kesh një kartë arkëtimi do të ndikojë në provim. Shumë njerëz në një farë mënyre kanë një kartë krediti me një funksion arkëtimi ose një kartë arkëtimi që nuk ka marrë ndonjë hua. Merrni parasysh hedhjen e kartave përveç numrit të kërkuar. Kartat që ngarkohen me një tarifë vjetore gjithashtu mund të kursejnë para. Duket se disa njerëz bëjnë karta në rast problemi. Duket se ka raste kur ndikon në shqyrtimin e huasë kur bëni një blerje të madhe siç është shtëpia ose makina. Edhe nëse në të vërtetë nuk përdorni arkëtim, ka raste kur ju mund të konsideroheni si një rezervë arkëtimi vetëm sepse keni një kartë që mund të financohet. Nëse keni përfunduar procedurën e arkëtimit neto dhe tashmë keni një kartë, mund të merrni një kredi në çdo kohë. Për shkak të rishikimit të ligjit, ka shumë raste kur cache që është përdorur tashmë nuk është më e disponueshme. Caching dhe caching net janë sisteme shumë të përshtatshme kur përdoren mirë. Mos e lejoni rojën tuaj vetëm sepse mund ta huazoni lehtë dhe sigurohuni që ta shlyeni nëse përdorni internet caching.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA