Çështja e një interviste është se kur ndryshoni punë, ka disa ndryshime në varësi të llojit të punës. Plus është përdorimi i një sistemi mbështetës për intervistat për ndryshimin e karrierës që ofron këshilla profesionale. Cili është ndryshimi në intervistë? Aftësitë kompjuterike janë thelbësore, për shembull, për punë klerike. Ajo që duhet të jeni në gjendje të shpjegoni si duhet në një intervistë është ajo që keni fituar nga përvoja juaj e punës dhe si mund ta shfrytëzoni atë pasi të ndryshoni vendin e punës. Staffshtë e rëndësishme për stafin e shitjeve dhe shitjeve të shpjegojnë rezultatet dhe vlerësimet e vendit të punës para se të ndryshojnë vendet e punës me vlera specifike numerike. Ajo në të cilën duhet të përqendroheni është të tregoni se sa mund të kontribuoni pas ndërrimit të punës. Ajo që është më e rëndësishme në punën e shërbimit është përshtypja që i jepet palës tjetër, siç janë shprehjet e fytyrës dhe stili i të folurit. Mund të thuhet që shpesh mund të shihni shprehje të fytyrës dhe buzëqeshje në intervista. Ju do të jeni në gjendje të keni sukses në intervistë duke i dhënë intervistuesit një përshtypje të mirë me gjuhë të qartë dhe një buzëqeshje. Nëse është e mundur, është efektive që stafi i produksionit të sjellë punën që është prodhuar në të vërtetë ose punën që është vlerësuar. Ajo për të cilën duhet të apeloni është qëndrimi i punës me entuziazëm për gjëra të reja dhe fryma e sfidës. Punët teknike kërkojnë aftësi dhe përvojë. Ajo që duhet të jeni në gjendje të shpjegoni në një intervistë në një mënyrë të kuptueshme lehtë janë aftësitë specifike dhe përvoja e punës që mund të përdorni pas ndërrimit të punës.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA